Orvostudakozó   nézet »  tábla     normál

Dr. Viktor Erika
Dr. Viktor Erika válaszai
Dr. Viktor Erika
belgyógyász szakorvos
elhízás, zsíranyagcsere zavarai, arteriográf
előző oldal 85. oldal következő oldal
széklet gondok  2009. augusztus 24. 22:14   #1700 

Tsztelt Dr Nö.Prága Jánosné Andrea vagyok.Több éve gondom van a széklettel.Volt gyomortükrözésem,és röggen felvételt is készitettek gipszkása ivás közben.Nem találtak semmit sem,amiért aggodnom kellene.De Én igenis aggodom.Ugy gondolom hogy 2-3 hét után mindenki ideges lenne.Csak akkor van székletem,az is csak hashajtó segitségével.2001 decemberében volt egy méhenkivüli terhességem,és arra gondoltam hogy amiat van gondom vele.2007-ben pedig petefészek ciszta miat mütötek.Rá 1.hónap elteltével újra kiújjult,és megint korházba kerültem,nagy fájdalmakkal.Akkor megint szóba került amütét,de az már kockázatos lett volna,mert a végbelet ki kellet volna vezetni az oldalamon.MIvel össze van növe a cisztával.Kérem adjon tanácsot mit tegyek.Budapesten lakom.
Tisztelettel:Prágáné Gál Andrea


Kedves Andrea!
Több vizsgálatra is szükség lenne / labor, pajzsmirigy funkció, irrigoscopia, stb./ amelyeket célszerű lenne elvégezni. Üdv.: Viktor Erika

monu  2009. augusztus 24. 22:06   #1699 

ön szerint a monural por az receptköteles ?antib ?


Igen, receptköteles, hólyagban helyileg ható antibiotikum. Üdv.: Viktor Erika

Márti  2009. augusztus 23. 22:28   #1698 

Idegi eredetű halláscsökkenést állapítottak meg és javasoltAK NYAKI DOPPLER VIZSGÁLATOT. Szeretném kérdezni, hogy ez mi. Mit tudnask majd ebből leszűrni. Neurológián, vérvételen minden jó volt. Most gyógyszert írtak fel. Lucetam, betarevin.
Nagyon lecsökkent a bal fülem hallása két nap leforgása alatt, de a fülemben állítólag nincs gyulladás.
Mondták a fenti vizsgálatot és utánna majd valamilyen daganat vizsgálatot akarnak kizárni. Az mi. Egyik orvos javasolt Mr a MÁSIK ÁTHUZTA. sZÓVAL ITT TARTOK.
Nem szédülök és nem is cseng a fülem. Állandóan ezt kérdezik, hogy nincs-e ilyen tünetem, de nekem nincs csak nem hallok.
Mi a véleménye a doktot urnak ilyen esetről és mi lenne még a ttendő.

Márti


Kedves Márti!
Az idegi eredetű halláscsökkenést a vérellátás zavara, érelmeszesedés okozhatja, ezért nézik a nyaki ereket, / nyaki Doppler vagy más néven: a nyaki artériák, az artéria carotisok ultrahangos vizsgálata/mert itt jelentkezik először az érelmeszesedés láthatóan, vizsgálhatóan.
MR szükséges lenne. Üdv.: Viktor Erika

Kérdés  2009. augusztus 23. 22:24   #1697 

kedves drnö


csupán hasfájás lehet chron betegség v bármilyen v bél gyulladás tünete ?semmi más nem?



De igen. Hasmenés, nyálkás széklet, fogyás, esetleg vérszegénység és hőemelkedés. Üdv.: Viktor Erika

Kedves Doktornő  2009. augusztus 23. 22:21   #1696 



Tisztelt Doktor nő, hólyaghurut miatt három féle antibiotikumot szedtem, mert nem múlt el, maradék tünet nélkül.Utána ismét egy antibiotikumot kaptam, mert vérmérgezésem is volt.Most hüvelyi gombám lett,és teljesen kikészüt a gyomrom,ég, a beleimnél szúrásérzések vannak,és hasmenésem is van.Erre újabb antibiotikumot kaptam,Normixot.Ezt már be sem merem venni.Ez már valami vicc!Hogyan hozható rendbe az antibiotikumok okozta panaszok, újabb antib. nélkül?


A Normix a bél normál flóráját igyekszik rendbehozni. Nyugodtan szedheti. Üdv.: Viktor Erika

Kedves Doktornő  2009. augusztus 23. 22:18   #1695 



Tisztelt Doktor nő ! pár hónapja antibiotikus kezelést (Ciplox) kaptam, amely következtében véres széklet, vagy csak vérzés jelentkezett. Időközben a hugyhólyag és a petefészek is begyulladt, amire Klion tablettát kaptam. A tünetek enyhültek, de ennek ellenére Salofalk tablettát és végbélkúpot kaptam. A tüneteim (véres széklet, hasi görcs, étvágytalanság) csökkentek, amikor újból influenzás lettem. Ekkor Azibiot-ot kaptam, aminek hatására ismét véres széklet vagy csak vér jelentkezett. Két alkalommal volt tükrözésem. Első alkalommal endometriozisra gyanakodtak, azonban a szövettan ezt nem támasztotta alá. Jelenleg a második tükrözés során vett szövettan eredménye nem érkezett vissza, de jelenleg is ezen betegséget vélik. Amikor gyulladáscsökkentőt, vagy fájdalomcsillapítót veszek be, akkor mindig jelentkezik a véres széklet. A kérdésem az lenne, hogy ez endometriozis lehet, vagy antibiotikum okozta bélgyulladás, vagy esetleges más betegség? A válaszát előre is köszönöm. Andrea07

mik a tipikus antib.okozta bélgyulladás tünetei?valoban olyan sulyos hogy halálos is lehet ?


Fekélyes bélgyulladásra gyanakszom, de gyors perisztaltika, bélműködés esetén gyomorból is elképzelhető vérzés, bár itt a fekete széklet, emésztett vér jelenléte a típusos.
Várjuk meg a szövettant, addig ne találgassunk, álhártyás colitis / amit antibiotikum okoz/ csak akkor merül fel, ha a szövettan negatív. Üdv.: Viktor Erika

tükrözés  2009. augusztus 23. 22:12   #1694 

Tisztelt Doktor nö !


3-4 honapja voltam tükrözésen,de sajnos felvetödött hogy ujra kell mert nem múlnak a gyogyszertöl a panaszaim,ön szerint nemlesz semmi bajom ha nemrég voltam?


nekem utána mindig pár napig fáj a torkom, ezt sem értem,apukámnak sosem fájt utána,án alig tudok nyelni.




Az ismételt tükrözés az említett kellemetlen tüneteken kívűl egyéb problémát nem jelent, elvégezhető. Üdv.: Viktor Erika

Sárga  2009. augusztus 23. 22:11   #1693 

Kedves Dr. Nő!

Azt szeretném megtudni,hogy a sárga színű székletet mi okozhatja.? A panaszaim néha zöldes nyálkás széklet hol sárga normális állagú és puffadok nagyon. Mi lehet az oka ennek?
Válaszát előre is köszönöm .

Tünde


Kedves Tünde!
Epe-vagy hasnyálmirigy probléma lehet, labor és hasi UH szükséges. Üdv.: Viktor Erika

gyengeség ellen  2009. augusztus 23. 22:10   #1692 

Kedves Doktornő!
70 éves édesapámmal kapcsolatban szeretnék Öntők kérdezni.
Az előzményekről: lassan 2 évvel ezelőtt műtötték rosszindulatú hasnyálmirigy daganat miatt, melynek során eltávolították a daganatos feji részt illetve a környéki szervekből távolítottak el kisebb darabokat (bél, gyomor), áttétet akkor nem találtak. A műtét előtt majdnem fél évig cukorbetegség miatt, illetve rossz gyomor-összehúzódás miatt kezelték. Többször tükrözték, és ct-zték míg eljutottak addig az orvosig, aki végre meglátta, hogy mi okozza az övszerű fájdalmakat a hasában, a hirtelen nagy súlyvesztést, illetve a gyógyszerekre nem reagáló magas vércukrot. A műtét után rögtön kemoterápiát kapott (gemzár). A kezelést egészen jól bírta, tünetek nélkül. Az elmúlt év júliusában negatív lett a ct. A következő kontroll vizsgálaton (múlt év december) találtak a máján 3 apró daganatot, valószínűleg áttétet, kapott egy másik fajta kemoterápiás kezelést. A kezelés elég lassan ment, mert már az elején hasmenést okozott nála, hiába szedett hasmenés elleni gyógyszert, ez csak rosszabb lett a kezelés alatt. A kezelés végén ct-re nem tudott felmenni Pestre (vidékiek vagyunk), mert a kemotol leromlott állapota ezt nem tette lehetővé. Körülbelül három hónappal e második kezelés-sorozat után múlt el a hasmenése teljesen, étvágya nem romlott. A kontroll kitolódott, mert közben a testvéremet is megműtötték, aki hozta-vitte, és a papírokat rendezte körülötte, csak az ő javulása után tudtak visszamenni a kezelőorvosához, ez év májusában. Közben lassú fogyást tapasztaltunk, a nagy étvágy ellenére; hasi tájékon egyre erősödő fájdalmakat és éjszakai izzadást.
A lényeg az, hogy most így a nyár végén eljutottunk odáig, hogy újra kemot kap (megint gemzár), mert az ezt megelőző ct-ből kiderült, hogy a májon lévő 3 db milliméteres daganatból sok pár centis, és egy nagyobb 4cm-es daganat lett a májon.
Jelenleg túl van két kezelésen a tervezett kúrából, csak első nap viseli meg, lázat és remegést okoz, másnapra ezek a tünetek elmúlnak, Fraxiparine injekiciót kap minden nap;
már az éjszakai izzadása sem jelentkezik,
rossz étvágyára kapott étvágygerjesztőt (Megesin),
fogyása miatt Glucerna tápszert (nem sikerül mindig meginni, mert rossz az íze),
vashiányra vasat,
fájdalomcsillapításra Durogesic tapaszt kap, (25-tel kezdtük júniusban, és most már 150-nél tartunk, de a 3. napon, már kiegészítő fájdalomcsillapítót kell használnia Analgeticum forte).
ezeken kívül Nitroderm tapaszt, és inzulint használ (a cukra teljesen tökéletes).
Amióta újra elkezdődött a kezelés sokat javult az étvágya,a lelkiállapota és az ereje is. De sajnos a hét elején bevizesedett a lába, és be kellett vennie Furosemidet káliummal, ami másnapra teljesen legyengítette; ez mindig így volt, amióta megműtötték a rák miatt, de most vizet alig vitt ki a lábából.
A vérnyomása júni óta folyamatosan csökken. (itthon mérem neki, elektromos mérővel: átlagban 115/70 volt júni végén, mostanra átlagban 100/60. A pulzusa nem sokat változott, amióta írom 70 környékén mozog.
Lelkileg teljesen megviseli, hogy nem tud semmit csinálni a gyengesége miatt, ezért elmentem a héten a háziorvosunkhoz, és kértem, hogy valami olyan vízhajtót írjon fel, ami nem okoz gyengeséget. Amiloridot kaptam. Ettől nem olyan gyenge, de a végtagjait gyengének érzi, kezével nehezen szorít, és a lábai (kb. lábszárközépig dagadtak) vizesek, de legalább ez hajt ki belőle valamennyit.
Az a kérdésem Önhöz, hogy ez a rengeteg gyógyszer, amit szed, okozza-e ezeket a gyengeségi tüneteket? És ha igen, akkor ez már így lesz, vagy rosszabbodik? Lehet valahogy ezen a helyzeten segíteni/változtatni? Van olyan vízhajtó,ami nem okoz vérnyomáscsökkenést?
Tisztában vagyunk azzal, hogy az alapproblémán nem lehet változtatni (csak annyit, amennyit a kemoterápia segít), ő is és mi is javítani szeretnénk az életminőségén, szerencsére ő sem adja fel, bár néha már ő is megfárad, hol a fájdalom, hol a gyengeség miatt. Tudna valami iránymutatást adni, hogy ezt a gyengeséget, hogyan tudnánk megszüntetni, vagy legalább csökkenteni?
Elnézést, hogy ennyire részletesen fogalmaztam, de megpróbáltam felvázolni, és áttekinthetővé tenni mindent, hogy minél inkább megismerje édesapám jelenlegi állapotát, és azt, hogy honnan indult. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Zsuzsa


Kedves Zsuzsa!
A gyengeségnek és alsó végtagi vizenyőnek vérszegénység, valamint albumin/fehérje/hiány is lehet az oka. Elképzelhető hogy transzfúzióra / vérátömlesztésre/ és albumin infúzióra / fehérjepótlás/ lenne szüksége.
Ezeket beszélje meg kezelőorvosával, Ő ismeri a jelenlegi labor értékeit. Vasat daganatos betegnek nem célszerű adni. Tápszerből fehérjedúsat fogyasszon,ami energiát is ad! / napi 2-3 doboz vagy üveg elfogyasztása ajánlott/. Vízhajtóként az Amilorid ebben az esetben a legkíméletesebb, de 2-3 naponta legyen a K-szint ellenőrizve, mert csökkenése szintén gyengeséghez vezet! Üdvözlettel: Viktor Erika

duphalac  2009. augusztus 23. 22:00   #1691 

Tisztelt Doktornő!

Már egy ideje székrekedéssel küzdök, az orvosom a Duphalac szirupot javasolta, reggel-este 10 ml. De mikor? Éhgyomorra? Evés közben vagy után?
3 nap után hatott 2 napig, majd 2 napja megint semmi. Türelem?
Várom válaszát, előre is köszönöm! Bora


Kedves Bora!
A tájékoztatóban leírják a használatát. Ha 2 napja nincs hatása, emelni kell az adagot. Üdv.: Viktor Erika

kata40  2009. augusztus 23. 21:59   #1690 

Kedves Doktornő


ma vmiért egésznap ugy érzem puffadok,sokat is kell böfögni,elég rossz.miért lehet ez ?
szedek Controlocot is savra,de ez más a beleimet érzem...
nemis ettem semmit,mégis ugy érzem magam mint egy lufi.

milyen probléma lehet ?wcre reggel járok.


Ne akarja hogy most felsoroljam az összes lehetséges okot... Inkább jelentkezzen családorvosánál és mondja el panaszait. Üdv.: Viktor Erika

Anikó  2009. augusztus 23. 21:57   #1689 

kEDVES DOKTORNŐ.Augusztus 10-én irtam önnek nyaki nyirokcsomóval kapcsolatban.Akkor egy 14 mm-es nyirokcsomóm volt a bal oldali mandulám helye alatt.Azóta sajnos nemhogy eltünt volna,de két másik is kijött a jobb oldalon,az egyik ugy másfél cm-es lehet.ugyanugy ugrálnak,és nem fájnak.Atorkom viszont igen,minden reggelre,evés vagy beszéd közben ma is fájt.a normafloret szedtem,egy dobozzal megittam,ám antibiotikumot nem kaptam,mert a háziorvos nem tartotta indokoltnak.nem olyan nagyon fáj azért a torkom,csak érzem,de a bal oldali mandulacsonk az általában csunya,a jobb oldal,és a torkom is foltos.a jobb oldali hónom alatt is van egy babszemnyi,vagy kisebb,de az nem ugrál,és nem is tömör kemény,,nem lehet körbejárni,inkább valami bőr alatti zsirmirigyecskének tünik.én most már nagyon aggódom,hogy ezek igy szaporodnak.lehetséges,hogy tényleg a mandula funkcióját vették át? Elvégre havonta nem járkálhatok ultrahangra,a hónaljiakat májusban nézték a mammográfiát,a nyakiakat meg kb 3 hete a pajzsmiriggyel.MOST MIT CSINÁLJAK,HAGYJAM ÉS NE AGGÓDJAK?Kérem szépen tessék nekem segiteni valamiféle tanáccsal.A háziorvosom antibiotikumellenes.Tisztelettel:Anikó


Kedves Anikó! Legalább egy tokováladék tenyésztés, egy ASTvizsgálat és egy fül-orr-gége vizsgálat szükséges lenne, a tünetekre pedig vegyen Citro cseppet / grapefruit mag kivonata/ és használja rendszeresen, természetes antibiotikum-szerű anyagokat tartalmaz. Üdv.: Viktor Erika

dohányzás és vizelet  2009. augusztus 23. 21:54   #1688 

Tisztelt Doktornő!

Áprilisban az eddigiekhez képest jelentősen megnőtt a vizeletem mennyisége, volt, amikor a 3 litert is meghaladta méréseim szerint, és diabetes insipidusra gyanakodtam. Idegességemben rászoktam újra a dohányzásra (naponta 9-10 szál), és azt tapasztaltam, hogy a vizeletem mennyisége ezek után csökkent (átlag 1,5 literre). Elképzelhető, hogy a dohányzásnak "köszönhető" ez az újbóli csökkenés? Előre is köszönöm válaszát!
Tisztelettel:

Márton


Kedves Márton!
Bele tudnék magyarázni biokémiai változásokat, de nem teszem. Nem tudom hogy minek köszönhető a vizelet mennyiségének csökkenése, lehet hogy a sztressz hatása volt. Üdv.: Viktor Erika

androgén kopaszodás  2009. augusztus 23. 21:52   #1687 

tisztelt Doktornő!

Fiatal ,negyedikes gimnazista diák fiú vagyok. Androgén kopaszodásom van, és rettentően zavar, mert akárhogy is nézzük a haj szépíti az arcot és engem elrondít a hajhullásom. Igazából ki lett zárva minden góc, voltam több bőrgyógyásznál is: semmi értelme nem volt...
Nem tudok beletörődni,mert nem hiszem hogy ez lenne a megoldás ,hogy beletörődök abba, hogy ronda lesz a fejem. Korábban ezer és ezer dolgot kipróbáltam ,egy időbe minoxidil tartalmú REgaine-t használtam, de túl drága ( 9000Ft/hó) volt és én azt nem tehetem meg...Arra gondoltam h, finasteridet használok egész életemben mert azt olvastam róla ,h véget vet a kopaszodásnak és ebből az egészből már nagyon elegem van ( elnézést a személyeskedésért)...Ön mit gondol erről? Mennyire kockázatos egy életen át szedni? Tud esetleg egy másik megoldást. ?

Egy szomorú 19 éves


Bármennyire is szomorú, a fenti szer használatát igen komoly késői mellékhatásai miatt nem tudom ajánlani. Én is a Minoxidilt ajánlom, sok jót hallottam a Ricinusos hajpakolásról. Üdv.: Viktor Erika

kérdés  2009. augusztus 23. 21:50   #1686 

Tisztelt doktornö lehet hogy butát kérdezek de ez nagyon furcsa,,,,,,,, Egy steroidos kezelésen vagyok tul 1 hete azota napi 2-3 kell székletelnem ami azért furcsa mivel nekem heti 2-3 szokot lenni Lehet ez valami betegség jele Köszönöm szépen válaszát


A steroid felboríthatja a bél normál flóráját, Normaflore szedését javaslom egy ideig. Üdv.: Viktor Erika

Colitis  2009. augusztus 23. 21:47   #1685 

Üdvözlöm doktornő
Nagyon fontos kérdésem lenne, colitises vagyok kb: fél éve derült ki.Azóta már kaptam elég sok gyógyszert, de sajnos kevés sikerrel. Amit most szedek Xalazin 500mg napi 8 , és Salofalk 500 kúp naponta 2.Mióta szedem a xalazint szédülök, ég a szemen, fáj a fejem.Pontosan nem vagyok benne biztos, hogy a gyógszer mellékhatásától van.A héten náthás voltam és erre fogtam.Önnek mi a javaslata?

Válaszát előre is köszönöm


Ha ilyesmit tapasztal, a kezelőorvost feltétlenül tájékoztassa, én innen a terápiába nem szólhatok bele, az Ő javaslatára esetleg gyógyszer váltásra kerülhet sor. Üdv.: Viktor Erika

asthma,magas vérnyomás  2009. augusztus 23. 21:45   #1684 

Tisztelt Doktor Nő!

A férjem most 32 éves. 4 éve véletlenszerűen derült ki, hogy magas vérnyomása van.Az okát nem találták meg, azóta minen reggel egy szem 5 mg-os tritace nevű gyógyszert szed.
Ezzel egy időben orvosról orvosra jártunk mivel terhelésre nehézlégzése volt már előtte 2 éve és nagy nehezen 3 éve asthmát diagnosztizáltak nála. Erre kapta az alvesco(160mikrogramm) oldatot aminek az adagja este 1 puff. Ezek a gyógyszerek rendben tartják a vérnyomást és a fulladás is megszünt.
Több kérdésem is lenne:
-mióta a magas vérnyomására megkapta a gyógyszert orvos nem látta.A háziorvos havi rendszereséggel felírja a gyógyszert, de se egy vérnyomás mérés se más vizsgálat. Ennyi idős ismerősöm akinek szintén magas a vérnyomása,1/2 évente vizsgálatra jár ahol vizeletet kell vinnie, ultrahanggal megnézik a veséjét stb. Ezeknek a gyógyszereknek van mellékhatása ezt a férjemnél nem kellene nézni?
-Mire kell odafigyelni az étkezésénél?Hallottam olyat, hogy a vitaminpótlás, antioxidáns, halolaj kapszula szedése ajánlott. Ha igen ez időszakos legyen, vagy folyamatos?
-A magas vérnyomásnak tényleg nem lehet megtalálni az okát?
Előre is köszönöm a válaszát


A magas vérnyomás oka gyakran ismeretlen, ilyenkor esszenciális hypertoniáról beszélünk / egyébként a leggyakoribb/.
Évente egyszer szemfenéki vizsgálat, labor, hasi ultrahang elvégzése célszerű, de lehet egyéb vizsgálatokkal is kiegészíteni, ha az indokolt.
A vérnyomást otthoni mérővel kell ellenőrizni, mindig más időpontban, heti 4-5 alkalommal.
Étkezésnél a sótól óvakodjon, igyekezzen minél kevesebb sót fogyasztani.
Nagyon jó vérnyomáscsökkentők: fagyöngy / teának/, fokhagyma, hagyma, tiszta fehérpálinka/ természetesen mértékkel /.
Kiegészítőnek ebben az esetben a Bánó capsula / fagyöngy, galagonya, fokhagyma/ fogyasztását ajánlom.Üdvözlettel: Viktor Erika

edit  2009. augusztus 21. 23:26   #1683 

Tisztelt doktornö az lenne a kérdésem az apukámnak kb 2 hete dinasztizáltak cukorbetegséget,20 körüli értékekkel.ma már insulint kell neki napi 4 szer az elsö szurás után 8 lett ,lehetséges hogy kigyogyul vagy ez már örökös ez a 4 szeri szurás attol félek nagyon hogy a lábát támadja meg,drága doktornö irna valamit erröl a betegségröl mivel apukám az elsö az egész családban ezért nem tudunk rola semmit,mire kell nagyon vigyázni nagyon köszönöm szives fáradozását Edit


Kedves Edit!
Ilyen magas vércukor-értékek mellett egyelőre nehéz a kigyógyulásról beszélni, egyelőre az inzulinnal normál vércukor szinteket kell elérni.
A cukorbetegségről a neten nagyon sok információt talál, jóval többet, mint amit én itt le tudnék írni.
Csak a legfontosabbakról: - a diéta következetes legyen, napi hatszori étkezés / reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora és pótvacsora lefekvés előtt/ kívánatos. Az étkezés során kerülni kell a sok szénhidrátot tartalmazó ételeket, pl. főtt tészták, burgonya, rizs, méz, édességek, stb. Gyümölcsök közül az alma legyen a standard, melyet legtöbbet fogyaszt.
A rendszeres mozgás nagyon fontos, mert ezáltal csökken a vér cukorszintje, ill. egyenletesebbé válik. Kerülje a stresszt!
Minden évben legyen szemfenéki és alsó végtagi Doppler vizsgálata, fél évente részletes labor-vizsgálat is.
Ha betartja a diétát és sokat mozog, sportol, akkor későbbiekben az insulin-szint csökkenthető, esetleg / de ez nem garancia/ gyógyszerrel rendben tartható lesz. Üdvözlettel: Viktor Erika

alma  2009. augusztus 21. 17:22   #1682 

Kedves dr NŐ


nemlehet sajnos kapni már az almagélt,nem tud mást ajánlani?


Alusulin vagy Nilacid , Tisacid hasonló bevonók. Üdv.: Viktor Erika

Virág  2009. augusztus 21. 00:15   #1681 

Kedves Doktornö

ön szerint ha antib. okozna vastagbél gyulladást annak mi lenne a tünete ?én irtam méár h szedtem a doxycilint de sajnos már áprilisban is szedtem dalacint miután 1 hónapig ment a hasam.lett tenyésztve széklet de negativ lett..Bár ugy tudom3 szor kell min ,nem?nekem csak 1 szer volt .most az az ujabb antib.gondolom nem tett jót. nemis volt hasmenésem egyáltalán,a gyomromnál érzek már fájdalmat lassan 1 hete.de az antib,.már 2 hete nem szedem. az orvos mondta h lehet vastag bél gy okozott.igaz a felhasam fáj,de ott is már a vastagbél van?..nemtudom...
de nincs semmi változás a székletben,se nem vér se nem fekete se nem megy...mindenesetre megyek hétfön ugy néz ki tükrözésre,Jó lenne megnézni a gyomrommal mi a helyzet...de ez is volt már idén sajnos,mennyiszer szabad ?nincs meg a veszélye h minél többet,kilukadhat a gyomor ?


Köszönöm


Nincs. De nem kellene inkább pszichiáterhez fordulnia? Üdv.: Viktor Erika

előző oldal 85. oldal következő oldal